Fietsroutes

Bed&Breakfast Den Dolder als startpunt van een dagje lekker fietsen? De B&B leent zich uitstekend om de omgeving per fiets goed te verkennen. De nabije omgeving is voorzien van goed onderhouden fietspaden en tientallen -routes. Fietsen door de bossen op weg naar Soest, Soesterberg of Lage Vuursche en onderweg genieten van een pannenkoek met stroop of een lekkere lunch. Dat klinkt toch goed? Met nieuwe energie vervolgt u zo uw route naar het volgende mooie plekje in de omgeving!

Plan uw fietsroute bijvoorbeeld via de website van de fietsersbond.

Als u zich toch aan het oriënteren bent, neem ook eens een kijkje op de website van het Utrechts Landschap. U kunt in het scherm voor de optie fietsen kiezen om uw voorkeur aan te geven. Onze favoriet is de route ‘Park vliegbasis Soesterberg’, die praktisch in onze achtertuin begint.

Houdt u van mountainbiken? Dan treft u het! Op 5,6 km begint de singletrack Zeist en de track van Lage Vuursche is bovendien op 7,8 km. Onze B&B zit net tussen deze twee prachtige routes in. Mooie gepijlde routes door het bos. Meer informatie over de MTB routes in de omgeving vindt u hier.

Geen fiets(en) meegenomen naar de B&B? Geen probleem. Neem contact met ons op, deel uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. Het is wel handig om tijdig contact hierover te hebben zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.